Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă după ce o femeie din Piatra Neamţ a murit, după ce a născut acasă cu o moaşă găsită pe Facebook

Anchetă după ce o femeie din Piatra Neamţ a murit, după ce a născut acasă cu o moaşă găsită pe Facebook

Poliţiştii şi procurorii din Piatra Neamţ au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru ucidere din culpă, după ce o femeie în vârstă de 42 de ani a murit acasă, după o naştere la care a fost asistată de o moaşă neautorizată pe care a găsit-o pe Facebook.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   11:30

Femeia nu a putut fi salvată de medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, acolo unde a ajuns în şoc hemoragic după două zile de la naştere.

Timp de două zile, o echipă formată din 20 de medici a încercat să o salveze pe femeie, însă toate eforturile au fost în zadar, după ce proaspăta mămică a intra în şoc hemoragic şi apoi în comă, la scurt timp după ce a născut acasă asistată de o moaşă neautorizată pe care a găsit-o pe Facebook.

Citeşte şi: O femeie din Neamţ a murit la scurt timp după ce a născut acasă, cu o moaşă găsită pe Facebook

Pe timpul sarcinii, femeia a fost supravegheată de un medic autorizat şi chiar a fost sfătuită să nască prin cezariană la spital, însă ea a ales să nască cu o moaşă neautorizată găsită pe Facebook.

Poliţiştii din cadrul IPJ Neamţ s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Medicii de la spitalul din Piatra Neamţ au transmis o scrisoare deschisă în care au atras atenţia asupra faptului că astfel de naşteri sunt ilegale în România şi pot fi extrem de periculoase.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close