Antena 3 CNN Actualitate Locale Un chirurg este acuzat de colegi că vine beat la serviciu, la Spitalul Județean Sibiu

Un chirurg este acuzat de colegi că vine beat la serviciu, la Spitalul Județean Sibiu

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a demarat cercetări prin Comisia de Etică, după ce un chirurg a fost acuzat de mai mulți colegi că vine băut la serviciu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mai 2024   •   15:54

Medicii care îl reclamă pe doctorul Iulian Făgețan au depus o sesizare la conducerea spitalului, în care acuză că acesta vine băut la serviciu și tot așa își tratează și pacienții.

Medicul chirurg conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

"Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu va efectua o cercetare administrativă prin Comisia de Etică, în această speță.

În urma rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest sens”, a declarat, pentru Mediafax, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Și conducerea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Sibiu s-a autosesizat în acest sens și a demarat verificări.

"În urma informațiilor din social-media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienții sub influența băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat și, prin Serviciul de Inspecție Sanitară a declanșat un control, aflat momentan în desfășurare”, informează DSP Sibiu, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Spital Sibiu chirurg baut acuzatii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close