Antena 3 CNN Actualitate Locale Anastasia şi Andrei, doi fraţi din Constanţa au dispărut de la şcoală şi au fost căutaţi de Poliţie

Anastasia şi Andrei, doi fraţi din Constanţa au dispărut de la şcoală şi au fost căutaţi de Poliţie

Anastasia şi Andrei Danilov, doi fraţi din Constanţa, în vârstă de zece, respectiv şapte ani, au dispărut astăzi de la şcoală şi au fost căutaţi de Poliţie. După câteva ore, cei doi au fost găsiţi teferi.

Anastasia şi Andrei, doi fraţi din Constanţa au dispărut de la şcoală şi au fost căutaţi de Poliţie
Anastasia şi Andrei, doi fraţi din Constanţa au dispărut de la şcoală şi sunt căutaţi de Poliţie
de Alin Tarnovschi    |    21 Mai 2024   •   15:02

Anastasia Danilov, în vârstă de zece ani, şi fratele ei, Efrem-Andrei, în vârstă de şapte ani, au plecat de la şcoală, astăzi, în jurul orei 11.30, şi nu au mai ajuns acasă.

Astfel, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia celor doi copii şi au demarat o anchetă. Timp de câteva ore, poliţiştii, dar şi familia, i-au căutat, iar într-un final, în jurul orei 15.00, i-au găsit.

"La data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.35, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorilor DANILOV ANASTASIA și DANILOV EFREM-ANDREI, de 10 ani, respectiv 7 ani, din municipiul Constanța, județul Constanța.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 11.30, aceștia au plecat în mod voluntar de la școală, fără a reveni până în prezent la domiciliu.

Minora DANILOV ANASTASIA are 1,35 m înălțime, 35 de kilograme și purta o geacă roz. Minorul DANILOV EFREM-ANDREI are 1,20 m înălțime,  25 de kilograme și purta o geacă albastră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: IPJ Constanța frati disparuti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Toate pensiile vor fi recalculate de la 1 septembrie. Anunțul Ministrului Boloş
x close