Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenzi "fără număr" după nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulaţia | Sumele pe care le vor scoate din buzunar organizatorii

Amenzi "fără număr" după nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulaţia | Sumele pe care le vor scoate din buzunar organizatorii

Organizatorii nunţii faraonice din localitatea Buzescu, judeţul Teleorman, au fost amendaţi de poliţişti, după ce au blocat Drumul European 70.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2024   •   11:25

Nuntaşii au ''defilat'' cu bolizi de lux, covoare roşii, remorci şi cărucioare pline cu mâncare. Pe o platformă a fost expusă inclusiv rochia miresei.

"Cei doi organizatori, bărbaţi, au fost sancţionaţi contravenţional conform OG nr 43/1997 R privind regimul juridic al drumurilor cu câte 6.000 de lei fiecare", a precizat IPJ Teleorman.

Amenzi de 12.000 de lei după nunta faraonică din Buzescu

Tot în cursul zilei de duminică, atunci când în mass-media au apărut imagini şi informaţii despre ce s-a întâmplat la Buzeşti, IPJ Teleorman a precizat că a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei.

"În ziua de 10 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman s-au sesizat din oficiu şi au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru blocarea sau îngreunarea circulaţiei", a susţinut IPJ Teleorman.

Poliţia a informat că a fost prezentă în zona unde a avut loc evenimentul, dar "nu pentru a a facilita deplasarea cortegiului", ci pentru a asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi fluidizarea circulaţiei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close