Antena 3 CNN Actualitate Locale O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident, în Slatina. A ricoșat într-un semafor

O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident, în Slatina. A ricoșat într-un semafor

O ambulanță care se deplasa către un pacient a fost implicată într-un accident, în centrul Slatinei. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un semafor.

ambulanta misiune accident semafor slatina
O ambulanță aflată în misiune a fost implicată într-un accident, în Slatina. A ricoșat într-un semafor Sursa foto: Info Trafic Slatina
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2023   •   12:24

O ambulanţă aflată în misiune a ricoșat într-un semafor, după ce a fost lovită de un alt autoturism, în Slatina. Echipajul Ambulanței Olt se deplasa către un pacient, iar la relativ mică distanță de stație, în centrul municipiului Slatina, a fost lovită de un autoturism și ulterior a fost proiectată într-un semafor.

Șoferul ambulanței le-a spus polițiștilor că ar fi fost lovit din spate de către autoturism, autospeciala fiind aruncată spre trotuar.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecţia străzii Primăverii cu Bulevardul A.I. Cuza, din Slatina. Potrivit primelor date, ambulanţa a fost lovită de un alt autoturism, ulterior fiind proiectată într-un semafor.

“Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o ambulanță, condusă de un bărbat de 47 de ani, din municipiul Slatina, a pătruns în intersecție, pe culoarea roșie a semaforului electric, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din aceeași localitate, care nu i-a acordat prioritate. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.” transmite IPJ Olt.

Citește și: Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident, în Iași | O persoană a ajuns la spital

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informații, nicio persoană nu ar fi fost transportată la spital, șoferul autoturismului implicat în accident, care a suferit, la prima vedere, câteva răni ușoare, primind îngrijiri la fața locului. Pentru a ajunge la pacientul care avea nevoie de ambulanță a fost solicitat un alt echipaj.

Conducătorii auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citește și: ”A zbierat fetița. Era toată plină de sânge” Două fetiţe, spulberate cu mașina de o șoferiță, în timp ce se plimbau cu bicicletele, în Bistrița. Au fost aruncate zeci de metri, pe asfalt

”Pentru abaterile săvârșite, ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei. Ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, respectiv bărbatului de 53 de ani pentru o perioadă de 90 de zile, iar bărbatului de 47 de ani pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat reprezentanții IPJ Olt, potrivit presei locale.

 

×
Subiecte în articol: ambulanta accident semafor Slatina IPJ Olt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close