Antena 3 CNN Actualitate Locale "Zbor lin, Steluța noastră!". Altar de lumânări şi lacrimi pentru o elevă din Bistriţa a cărei inimă a încetat să mai bată la 17 ani

"Zbor lin, Steluța noastră!". Altar de lumânări şi lacrimi pentru o elevă din Bistriţa a cărei inimă a încetat să mai bată la 17 ani

Profesorii de la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" din Bistriţa şi colegii unei eleve care s-a stins din viaţă la numai 17 ani au ridicat un altar de lumânări la intrarea în liceu.

lumanari liceu bistrita
"Zbor lin, Steluța noastră!". Altar de lumânări şi lacrimi pentru o elevă din Bistriţa a cărei inimă a încetat să mai bată la 17 ani Sursa foto: Dalia Lechințan | Facebook / Observator BN
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2023   •   19:26

Estrella-Mihaela Sas, o elevă de doar 17 ani de la Colegiul Național "Andrei Mureșanu", a trecut la cele veșnice după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

"Steluţa", aşa cum era alintată de prieteni, era în clasa a XI-a E, secția filologie.

Vestea morţii elevei a fost dată de reprezentanţii colegiului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

„Sas Estrella-Mihaela ~25.08.2005-10.02.2023~

A pășit discret spre viața eternă să surâdă îngerilor din ceruri. Zbor lin, Steluța noastră!“, este mesajul trist transmis de intituția de învățământ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Eleva se lupta cu cancerul de aproximativ patru ani și fusese internată de mai multe ori, în ultima vreme, atât la București cât și la Cluj, potrivit observatorbn.ro.

În ultimele zile, tânăra se afla în stare critică și a avut nevoie de sânge, iar oamenii au răspuns pozitiv la apelul pentru donare. Din nefericire, lupta tinerei s-a încheiat ieri, 10 februarie 2023, atunci când inima ei a încetat să mai bată.

×
Subiecte în articol: Bistriţa
Cele mai noi știri
Parteneri
x close