Antena 3 CNN Actualitate Locale Alexandru se plimba pe un câmp din Arad, când a văzut ceva teribil: Dumnezeule, sunt cu zecile! E un adevărat dezastru! Și doar pe astea le-am descoperit eu!

Alexandru se plimba pe un câmp din Arad, când a văzut ceva teribil: Dumnezeule, sunt cu zecile! E un adevărat dezastru! Și doar pe astea le-am descoperit eu!

o_1d5roipi8v3mn8490q1lvn1n3q8.jpg
13 Mar 2019   •   16:57

Masacru pe câmpurile din judeţul Arad, din cauza agricultorilor care au împrăştiat substanţe toxice la întâmplare. Zeci de căprioare şi cerbi au fost găsite moarte în ultimele zile. Totul s-a întâmplat, în ultimele zile, pe fondurile de vânătoare din localităţile Peregu Mic şi Pecica, scrie aradon.ro.

Alexandru Must, administratorul fondului de vânătoare Pereg, a precizat, pentru aradon.ro, că animalele au murit din cauza otrăvii pentru combaterea rozătoarelor pe care agricultorii au aruncat-o la întâmplare.

“Pe fondul nostru de vânătoare au fost descoperite 12 căprioare moarte, iar pe cel de la Pecica 14. La fel ca în toamnă, cauza pare să fie otrava pentru combaterea animalelor rozătoare, otravă care a fost aruncată la întâmplare. Iar acesta nu este numărul final de animale moarte, ci doar pe cele pe care le-am descoperit până acum”, a declarat Alexandru Must.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close