Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi!” Ei sunt Alexandra și Augustin, tinerii care au murit noaptea trecută, la ieșirea din Capitală

”Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi!” Ei sunt Alexandra și Augustin, tinerii care au murit noaptea trecută, la ieșirea din Capitală

Andreea și Augustin au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier grav petrecut la ieșirea din Capitală. Cei doi au rămas prinși sub un morman de fiare.

colaj12 (46)
”Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi!” Ei sunt Alexandra și Augustin, tinerii care au murit noaptea trecută, la ieșirea din Capitală Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    30 Iun 2023   •   08:39

Totul s-a petrecut noaptea trecută, pe Șoseaua Alexandriei. Mașina în care se aflau a lovit parapetul de pe mijlocul drumului și s-a răsturnat. 

La volanul mașinii s-ar fi aflat tânăra de 19 ani care tocmai ce luase permisul de conducere.

Andreea și Augustin au rămas captivi sub un morman de fiare, asta după ce cablurile de electricitate au căzut peste mașină, iar echipajele de prim-ajutor au așteptat mai bine de o oră până să poată interveni. Deoarece exista pericolul de electrocutare, a fost așteptată, mai întâi, o echipă de electricieni. 

”De la blocul din spate, am auzit o bubuitură, și am venit jos. Mașina a venit cu viteză de pe pod, a intrat în parapet și din parapet a aterizat cu roțile în sus”, povestește o martoră.

Citește și: Accident grav, noaptea trecută, la ieșirea din București! Doi tineri au murit

La locul accidentului au ajuns şi părinții băiatului de doar 21 de ani care şi-a pierdut viața după impact. Aceștia au rămas șocați de cele întâmplate și au avut nevoie de îngrijirea medicilor.

Andreea obținuse permisul de conducere cu puțin timp în urmă. Chiar pe data de 16 iunie, tânăra a făcut o postare pe o rețea socială în care se mândrea cu faptul că a trecut cu bine peste proba de oraș a examenului de conducere și îi mulțumea instructorului ei. 

Din primele informații, se pare că impactul a fost devastator. Augustin ar fi fost proiectat pe asfalt, la câțiva metri distanță, fiind strivit chiar de stâlpul de electricitate căzut, iar Andreea pe bancheta din spate. 

”Doi copii ce au plecat prea devreme dintre noi, Doamne Dumnezeule! Cât de cuminte și respectuos era Augustin! Păcat de tinerețea lor. Putere familiei de a trece peste aceste momente”, a scris un apropiat pe o rețea socială. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close