Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Iași după dispariția unui adolescent de 12 ani. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Alertă în Iași după dispariția unui adolescent de 12 ani. Sunați la 112 dacă îl vedeți

minor disparut
Boureanu Gabriel a plecat de acasă și nu s-a mai întors / sursă foto: Poliția Română
de R.M.    |    10 Oct 2024   •   23:52

Boureanu Gabriel, în vârstă de 12 ani, a dispărut din municipiul Iași în cursul zilei de joi, 10 octombrie. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Potrivit IPJ Iași, adolescentul a plecat de acasă și nu a mai revenit.

La momentul plecării era îmbrăcat cu o bluză de pijama de culoare albastră cu flori roșii, pantaloni de pijama de culoare albă.

„La data de 10 octombrie a.c., Secția nr. 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, astăzi, în jurul orei 18:00, BOUREANU GABRIEL, în vârstă de 12 de ani, din mun. Iași a plecat de la domiciliu și  nu a mai revenit.

Era îmbrăcat cu o bluză de pijama de culoare albastru cu flori roșii, pantaloni de pijama de culoare alb și purta o pereche de șlapi de culoare albastru. 

Semnalmente: 1,30 m înălțime, ochi căprui, păr șaten.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Iași.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close