Antena 3 CNN Actualitate Locale UPDATE. Alertă, după ce un copil de 10 ani din Austria a dispărut dintr-un camping din Bihor

UPDATE. Alertă, după ce un copil de 10 ani din Austria a dispărut dintr-un camping din Bihor

copil 10 ani disparut camping bihor 10 august
Copil de 10 ani dispărut în Bihor, sâmbătă, 10 august 2024. Sursa foto: IPJ Bihor
de Mia Lungu    |    10 Aug 2024   •   18:44

Polițiștii din Bihor sunt în alertă, după ce un copil de zece ani a dispărut dintr-un camping din localitatea Pădurea Neagră. Numele băiatului este Manta Octavian și este din Austria. Oamenii legii îl caută în zona împădurită din preajma locului dispariției.

Update 18:50 Copilul a fost găsit de echipele de căutare, în stare bună. Din primele informații, se pare că acesta se rătăcise.

Apelul Poliției către cetățeni:

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

La data de 10 august a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați de familia unui minor de 10 ani, din Austria, Manta Octavian, că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 10.00, a plecat voluntar dintr-un camping de pe raza localității Pădurea Neagră, județul Bihor și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, aproximativ 45 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ten deschis, păr negru.

Îmbrăcăminte: tricou, pantaloni scurți, gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

×
Subiecte în articol: alertă copil dispărut camping Bihor
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close