Antena 3 CNN Actualitate Locale ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Acuzații grave în ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plângere la poliție

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Acuzații grave în ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plângere la poliție

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Acuzații grave în ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plângere la poliție
Foto: Agerpres
10 Noi 2019   •   12:29

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul PSD din orașul vrâncean Mărășești, Valerică Chitic, s-a ales cu plângere la Poliție pentru că nu respectă legislația electorală.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Deși legea spune că nu se face campanie în ziua votului, primarul a umplut geamurile cârciumii pe care o deține, situată vis-a-vis de o secție de vot, cu afișe electorale PSD.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. USR Vrancea a anunțat că a făcut sesizare la Biroul Electoral Județean Vrancea și plângere la Poliție, scrie realitateadevrancea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Românii votează astăzi în primul tur al alegerilor prezidențiale. Secţiile de votare din ţară pentru turul I al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21,00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23,59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21,00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. La aceste alegeri s-au înscris 14 candidaţi. Dacă niciunul dintre candidaţi nu va avea majoritate de voturi valabil exprimate ale alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente, va fi organizat al doilea tur de scrutin, în 24 noiembrie, între primii doi clasaţi. Scrutinul va fi câştigat de candidatul care obţine cel mai mare număr de voturi valabil exprimate. Mandatul şefului statului este de cinci ani.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Rezultatul alegerilor prezidențiale îl veți afla primii de la Antena 3. În această seară, Antena 3 va difuza singurul exit-poll al acestor alegeri, rezultat realizat de CURS și Avangarde.

Citiți și Peste trei milioane de oameni au votat deja în România 

×
Subiecte în articol: alegeri prezidentiale 2019
Cele mai noi știri
Parteneri
x close