Antena 3 CNN Actualitate Locale Cine este bărbatul care a dat alarma falsă cu bombă de la Palatul de Justiție din Ploiești

Cine este bărbatul care a dat alarma falsă cu bombă de la Palatul de Justiție din Ploiești

Cine este bărbatul care a dat alarma falsă cu bombă de la Palatul de Justiție din Ploiești
Maşină a Poliției Române. Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2024   •   15:55

Poliţiştii prahoveni l-au identificat pe autorul alertei false cu bombă de la Palatul de Justiţie din Ploieşti, un bărbat de 34 de ani din judeţul Ilfov, scrie Agerpres.

„Poliţiştii (...), în urma investigaţiilor şi a cercetărilor efectuate, au identificat persoana care a sesizat, la data de 27 iunie a.c, amplasarea unei bombe, la o instituţie publică din municipiul Ploieşti, ca fiind un bărbat de 34 de ani, din judeţul Ilfov. Bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional (...) cu amendă în valoare de 4.000 lei”, se precizează într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Suspectul a fost identificat cu sprijinul poliţiştilor Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizare, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi Serviciului Român de Informaţii.

llfoveanul nu a putut oferi un motiv concret pentru care a făcut respectivul apel, poliţiştii făcând în continuare cercetări pentru a stabili ce l-a determinat pe bărbat să alerteze autorităţile.  

Vă amintim că o persoană a sunat la 112, anunţând că, în timp ce se afla într-un autobuz, a auzit o conversaţie purtată în limba rusă de către alte persoane, care ar fi spus că vor amplasa o bombă în sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti.

După ce a sunat la 112, persoana respectivă nu a mai putut fi contactată, întrucât şi-ar fi închis telefonul, arătau sursele citate de Agerpres.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Turiști români din Turcia, evacuați din hoteluri din cauza incendiilor
x close