Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Ajutoooorr!!! Vor să mă omoare!!!” Gabriel și Andrei au reușit să salveze în ultimul moment o femeie răpită în plină stradă

”Ajutoooorr!!! Vor să mă omoare!!!” Gabriel și Andrei au reușit să salveze în ultimul moment o femeie răpită în plină stradă

”Ajutoooorr!!! Vor să mă omoare!!!” Gabriel și Andrei au reușit să salveze în ultimul moment o femeie răpită în plină stradă
de Laura Dinu    |    20 Aug 2024   •   08:59

Gabriel și Andrei sunt polițiștii din Câmpia Turzii care au reușit să salveze o femeie care fusese răpită în plină stradă de doi indivizi necunoscuți și urcată într-o dubă, care a demarat în trombă, se arată într-o postare publicată pe Facebook de Sindicatul Europol.

”Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva...

Așa s-au terminat ultimele cuvinte ale unei femei care a fost introdusă cu forța după lăsarea întunericului într-o dubă, în plină stradă, de către doi bărbați.

Imaginați-vă pentru câteva secunde cum ați fi reacționat în locul femeii. Care ar fi fost trăirile care v-ar fi încercat în acele momente de disperare, în care femeia a crezut că sunt ultimele ei clipe de viață.

Șansa victimei au fost câțiva cetățeni de bună credință și cu simț civic. Aceștia au sunat de îndată la 112 și au cerut ajutorul poliției. Nu erau multe informații de furnizat pentru că totul s-a întâmplat în câteva zeci de secunde.

Cu toate acestea, pe baza datelor furnizate, colegii din cadrul Poliției Municipiului Câmpia Turzii s-au mobilizat și pe baza verificărilor efectuate în teren, au reușit să identifice duba vizată.

Imediat după oprire în trafic, echipajul format din Andrei și Gabriel au procedat la extragerea victimei din dubă și ulterior la imobilizarea agresorilor. Femeia era vizibil afectată, fiind în stare de șoc, cu urme vizibile de agresiuni fizice.

Intervenția rapidă a polițiștilor a împiedicat escaladarea acestei situații de o gravitate extremă. Fără vigilența și contribuția cetățenilor care au sunat la 112 imediat ce au asistat la acest incident, probabil că la acest moment vorbeam despre o nouă tragedie.

Pentru agresori s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, violență în familie, urmând ca în urma administrării întregului probatoriu, să fie extinse cercetările dacă va fi cazul.

Îi felicităm pe colegii noștri, Gabriel și Andrei care au depistat/interceptat în trafic duba, dar și pe Tudor și Vlad care au venit imediat în sprijinul acestora”, scriu reprezentanții Europol pe o rețea socială. 

Ajutooooorr!!! Vor să mă omoare!!! Salva... Așa s-au terminat ultimele cuvinte ale unei femei care a fost introdusă cu...

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 19 august 2024

×
Subiecte în articol: Sindicatul Europol politisti rapire
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close