Antena 3 CNN Actualitate Locale Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet

Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet

Scene desprinse din filmele cu mafioţi surprinse într-o agenţie imobiliară din Năvodari. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum un angajat a fost pus la pământ şi snopit în bătaie de un dezvoltator imobiliar.

agent imobiliar navodari
Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet Sursa foto: replicaonline.ro
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2023   •   13:27

Primele informaţii arată că scandalul a izbucnit din cauza unui anunţ publicitar pe care agentul nu l-ar fi şters de pe un site, potrivit replicaonline.ro.

Scandalul a avut loc pe 1 martie, atunci când afaceristul din Năvodari a mers la sediul agenţiei imobiliare şi i-a cerut agentului să şteargă un anunţ de pe internet.

Cei doi s-au luat la ceartă, omul de afaceri fiind agresiv încă de când a intrat în sediu şi a încercat să îl umilească pe celălalt tânăr şi chiar să îl scuipe.

După câteva minute, bărbatul agresiv a părut că vrea să plece din birou, iar la uşă l-ar fi lovit pe agent, în timp ce acesta a ripostat. Scos din minţi, clientul s-a întors în birou şi s-a aruncat efectiv peste tânărul pe care l-a pus la pământ şi a început să îl lovească.

×
Subiecte în articol: Navodari agent imobiliar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close