Antena 3 CNN Actualitate Locale Afacerea de succes cu care doi tineri din Gorj au dat lovitura: ”Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva”

Afacerea de succes cu care doi tineri din Gorj au dat lovitura: ”Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva”

Doi tineri din Gorj au deschis o afacere cu care au dat lovitura. Turiștii sunt fascinați de servicii, dar și de întreaga experiență cu adevărat specială.

tara
Doi tineri din Gorj au dat lovitura cu o idee de afacere inedită: ”Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva” Sursa foto: Freepik
de Roxana Mihăiescu    |    30 Mai 2024   •   12:53

Giorgiana Mudăvoiu și soțul său au pornit o afacere inedită. Celor doi le-a venit ideea de a renova casa părintească din localitatea Novaci, din județul Gorj, și de a o transforma într-o pensiune.

Pentru că și-au dorit ca turiștii să aibă parte de o experiență unică, aceștia au integrat și o mică fermă în apropierea pensiunii.

Astfel, au fost aduși iepurași, oi, papagali, doi canari, struți și un pui de alpaca.

Cei mici sunt încântați că se pot juca cu animalele, iar adulții au posibilitatea de a se relaxa în aer liber, la piscina exterioară încălzită, saună sau pot alege să vizioneze un film tot în aer liber.

”Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva. Aş vrea să mai vin”, spune o turistă, potrivit Observator News.

Administratorii pensiunii susțin că zeci de turiști le-au călcat pragul anul trecut, iar acum se așteaptă la un număr și mai mare de oaspeți.

”Viaţa la ţară e foarte frumoasă, dar e puţin cam greoaie faţă de cea a dumneavoastră, de la oraş. Aici se munceşte mult, dar se şi distrează mult”, spune administratorul fermă, potrivit sursei citate.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close