Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentă, la un pas de moarte după ce a vrut să vadă răsăritul de 1 Mai din apă, în Vama Veche

Adolescentă, la un pas de moarte după ce a vrut să vadă răsăritul de 1 Mai din apă, în Vama Veche

O adolescentă, în vârstă de 18 ani, a fost la un pas de moarte după ce a vrut să vadă răsăritul de 1 Mai, din apă, în Vama Veche. Din fericire tânăra a fost salvată.

de Cătălina Buzoianu    |    Ioana Mircea    |    01 Mai 2024   •   16:35

O tânără de 18 ani a fost la un pas de moarte după ce a vrut să vadă răsăritul şi a intrat în apă, la Vama Veche. Curenții puternici au tras-o în larg însă, din fericire fata a fost salvată de trei băieţi.

Tânăra a petrecut până dimineață alături de prieteni în pub-urile din Vama Veche, iar odată cu răsăritul acestei dimineți a vrut și ea să surprindă acest moment, nu de pe plajă ci din apă.

Astfel, a intrat în apă îmbrăcată fără să țină cont de faptul că valurile erau destul de mari iar curenții erau puternici. La un moment dat, tânăra a fost trasă în larg, însă din fericire, norocul ei a fost că pe plajă se aflau mai mulți tineri care și-au luat inima în dinți și au intrat după ea și au reușit să o scoată din apă la timp, evitând astfel o tragedie.

Autoritățile îi avertizează pe tinerii aflați în vacanță în aceste zile pe litoral să nu intre în apă, mai ales că aceasta este foarte rece și cu atât mai mult să nu se aventureze în larg. La Vama Veche nici măcar nu există salvamar, nici ziua, nici noaptea.

×
Subiecte în articol: Vama Veche 1 mai înecare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close