Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent din Gorj, glume la telefon cu polițiștii. Sancțiunea primită l-a făcut să regrete totul

Adolescent din Gorj, glume la telefon cu polițiștii. Sancțiunea primită l-a făcut să regrete totul

Un băiat din județul Gorj s-a gândit să facă glume polițiștii la telefon, neluând în calcul că acest lucru i-ar putea aduce o amendă uriașă.

Adolescent din Gorj, glume la telefon cu polițiștii. Sancțiunea primită l-a făcut să regrete totul
Sursa foto: Pixabay.com
17 Iun 2020   •   17:00

Adolescentul de 18 ani, din orașul Tismana, a sunat la 112 și a spus că e femeie și că urmează să fie violată de patru bărbați. Acum are de plătit 4.100 de lei pentru gluma sa neinspirată.

Acesta și-a schimbat vocea, a spus că este femeie și, în timp ce se afla la un grătar, pe Valea Tismanei, patru bărbați au încercat să o violeze.

Oamenii legii l-au identificat pe tânăr la scurt timp. Acesta a fost găsit în timp ce consuma alcool pe stradă, alături de câțiva prieteni.

Gestul de a încerca să-i ducă de nas pe polițiști l-a costat 4.100 lei: a fost amendat cu 4.000 lei pentru apelare abuzivă a 112 și cu 100 de lei pentru consumul de alcool în spații publice neamenajate.

De la începutul anului până acum, Poliția Gorj a primit 1.714 apeluri de urgență nejustificate, abuzive sau neconfirmate.

×
Subiecte în articol: Gorj
Cele mai noi știri
Parteneri
x close