Antena 3 CNN Timp liber Adăpostul din Capitală unde bucureștenii pot vizita gratuit zeci de cai salvați din situații limită: „Sunt dornici de companie”

Adăpostul din Capitală unde bucureștenii pot vizita gratuit zeci de cai salvați din situații limită: „Sunt dornici de companie”

adapostul de cai bucuresti
Cal de la adăpostul din București. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan
de Mia Lungu    |    28 Iul 2024   •   16:27

Aproape 50 de cai pot fi vizitaţi zilnic, de iubitorii de animale din București, într-un adăpost din nordul Capitalei. Intrarea este liberă.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 49 de cai din Adăpostul "Tei Toboc - Steaua Speranţei", administrat de ALPAB, pot fi vizitaţi în fiecare zi, de la 10,00 la 18,00, la adăpostul situat pe Şoseaua Petricani nr. 86, Sector 2.

"49 de cai din Adăpostul "Tei Toboc - Steaua Speranţei", administrat de ALPAB, pot fi vizitaţi în fiecare zi de la 10,00 la 18,00. Cei mai mulţi dintre ei au lăsat în urmă poveşti triste, fiind ridicaţi de pe domeniul public al municipiului ori din zonele limitrofe, şi au început o nouă viaţă cu ajutorul Fundaţiei "Adăpost pentru cai Steaua Speranţei" şi al ALPAB.

Astăzi, ei sunt sănătoşi, prietenoşi şi dornici de companie. Îi puteţi vedea pe toţi la adăpostul situat pe şoseaua Petricani nr. 86, sector 2", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El a menţionat că "aici copiii vor avea ocazia să le ofere cailor gustări sănătoase aduse de acasă - morcovi sau mere, şi vor învăţa cum să-i îngrijească", intrarea fiind liberă.

×
Citește mai multe din Timp liber
» Vezi toate știrile din Timp liber
Cele mai noi știri
Parteneri
x close