Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil: Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu maşina pe DN 5

Accident teribil: Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu maşina pe DN 5

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, şi atât el cât şi alţi doi tineri, pasageri în autoturism, au fost răniţi.

Accident teribil: Un tânăr fără permis s-a răsturnat cu maşina pe DN 5
Foto: Politia Romana/Facebook
08 Ian 2020   •   16:52

„Un tânăr de 22 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în afara localităţii Călugăreni, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului şi a altor doi tineri, pasageri în autoturism. Cele trei victime au fost transportate la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngriji medicale", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DN5
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close