Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Giurgiu. Doi oameni au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite

Accident teribil în Giurgiu. Doi oameni au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite

Doi bărbați au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite într-un accident teribil, produs pe un drum județean din Giurgiu.

accident Giurgiu
Accident teribil în Giurgiu. Doi oameni au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite Sursa foto: ISU Giurgiu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   21:57

Potrivit ISU Giurgiu, accidentul în care au fost implicate două mașini a avut loc pe DJ 507, între localitațile Giurgiu și Oinacu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, patru ambulanțe SMURD și SAJ, dar și un elicopter SMURD.

Din păcate, șoferul și pasagerul unuia dintre autoturisme au fost găsiți încarcerați, în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor depuse, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferul celui de-al doilea autoturism, în vârstă de 40 de ani, a fost preluat de o ambulanță SAJ, iar pasagera acestuia, în vârstă de 47 de ani, de elicopterul SMURD.

Citește și: Psihologul criminalist Tudorel Butoi, despre cazurile care au îngrozit România: "Suntem într-o avalanșă de nenorociri"

Ambele persoane erau conștiente și cooperante, fiind transportate la spital.

Poliția face cercetări în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: accident Giurgiu morti raniti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close