Antena 3 CNN Actualitate Locale Un motociclist de 20 de ani a murit după ce șoferul unui autobuz a făcut o întoarcere fără să se asigure și l-a lovit în plin, în Piatra Neamț

Un motociclist de 20 de ani a murit după ce șoferul unui autobuz a făcut o întoarcere fără să se asigure și l-a lovit în plin, în Piatra Neamț

Un tânăr motociclist de numai 20 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier, după ce șoferul unui autobuz din Piatra-Neamț a făcut o manevră de întoarcere, fără să se asigure, și l-a lovit din plin.

BeFunky-collage (64)
Un motociclist de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost accidentat de șoferul unui autobuz din Piatra Neamț
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2024   •   22:53

Totul s-a întâmplat în cursul zilei de astăzi, jurul orei 14:00, pe strada Petru Movilă din Piatra Neamț, la capătul de linie a mijloacelor de transport în comun.

Potrivit IPJ Neamț, șoferul autobuzului, în vârstă de 54 de ani, a virat la stânga pentru a intra în stația- capăt de linie. În acel moment, din sens opus se deplasa tânărului, care conducea motocicleta.

Din păcate, tânărul în vârstă de 20 de ani nu a putut face nimic pentru a evita coliziunea.

Motociclistul a murit pe loc în urma impactului.

Șoferul autobuzului a fost testat de către polițiști și a ieșit negativ atât la consumul de alcool, cât și la consumul de substanțe interzise.

”La data de 3 iunie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Gârcina, efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close