Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe Centura Ploieștiului. Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet

Accident grav pe Centura Ploieștiului. Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet

BeFunky-collage - 2024-07-07T105952.151
Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6, pe centura de vest a Ploieștiului / sursă foto: Facebook/ Alin Coțoban
de Roxana Mihăiescu    |    07 Iul 2024   •   11:02

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6, pe Centura Ploieștiului. Șoferul, în vârstă de 42 de ani, și-a pierdut viața pe loc, după ce a intrat cu viteză în parapetul ce separă sensurile de mers pe centură.

Potrivit Infotrafic, autoturismul în care se afla șoferul de 42 de ani a intrat în parapetul de protecție, de pe DN1 București-Brașov, la kilometrul 64, în localitatea Ploiești, județul Prahova.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare și de poliție.

ISU a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță smurd tip B și o ambulanță smurd tip C.

Impactul a fost atât de violent, încât, din nefericire, bărbatul a murit pe loc. 

Polițiștii au deschis acum o anchetă și fac cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

„Pe DN1 București-Brașov, la kilometrul 64, în localitatea  Ploiesti, județul Prahova, un autoturism în care se afla o singură persoană a impactat parapetul de protecție, rezultând decesul șoferului (bărbat, 42 de ani)”.

Pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului și extragerea autovehiculului, circulația rutieră a fost oprită pe sensul de mers către București, fiind deviată pe sub pasaj, în jurul orei 8.30.

Ulterior, traficul a fost reluat în jurul orei 09.00.

 „Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, la data de 7 iulie a.c. despre producerea unui accident rutier pe Drumul Național 1, în afara localitații  Ploiesti.

Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 42 de ani în timp ce conducea un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, anunță IJP Prahova.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close