Antena 3 CNN Actualitate Locale Accidentul de la Popeşti, în care un tânăr şi-a ucis prietenul, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul de la Popeşti, în care un tânăr şi-a ucis prietenul, a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accidentul de la Popeşti, din judeţul Argeş, în care un tânăr şi-a ucis un prieten, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Şoferul un tânăr de 19 ani, avea permis de conducere de un an şi era beat în momentul accidentului. Prietenul lui, în vârstă tot de 19 ani, a murit pe loc.

de Mariana Zaharia    |    13 Mai 2024   •   15:30

Cei doi tineri, ambii în vârstă de 19 ani, sunt din comuna Silişte-Gumeşti din judeţul Teleorman. Ei se aflau, noaptea trecută, într-o maşină, pe raza localităţii Popeşti din judeţul Argeş, atunci când s-a produs nenorocirea.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere montată în zonă se poate observa cum şoferul pierde controlul direcţiei într-o curbă, iar maşina se izbeşte violent de un cap de pod, apoi este proiectată câţiva metri în aer.

Impactul, produs pe partea dreaptă a maşinii, i-a fost fatal tânărului aflat pe scaunul din dreapta-faţă. Şoferul, care avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, a supravieţuit accidentului.

"Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Siliștea-Gumești, județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Popești, județ Argeș, având direcția de deplasare dinspre Tătărăștii de Sus spre Popești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un gard din beton, aflat pe partea dreaptă față de sensul său de deplasare.

În urma coliziunii a survenit decesul celuilalt ocupant al autoturismului, respectiv alt tânăr de 19 ani, din comuna Siliștea-Gumești, județul Teleorman.

De asemenea, conducătorul auto a suferit leziuni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influența alcoolului. Având un vedere că valoarea alcoolemiei a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.192, 196 și 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident în Argeş Popeşti IPJ Argeș
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Imagini exclusive cu tinerii găsiți morți într-o cameră de hotel
x close