Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal pe DN 6: Un polițist a murit pe loc după ce a făcut o depășire riscantă și s-a izbit de un TIR pe contrasens

Accident mortal pe DN 6: Un polițist a murit pe loc după ce a făcut o depășire riscantă și s-a izbit de un TIR pe contrasens

masina politist mort dn 6
În momentul producerii accidentului, polițistul se îndrepta spre Orșova și era în timpul liber. Sursă foto: Captură video
de Dragoș Boța    |    03 Sep 2024   •   12:51

Un accident mortal a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe DN 6, la ieșire din cartierul Gura Văii din Drobeta Turnu Severin. Un polițist de la IPJ Mehedinți a murit pe loc, după ce a făcut o depășire periculoasă și s-a izbit frontal de un TIR care venea de pe contrasens.

Polițistul în vârstă de 42 de ani a intrat în depășirea unui autotren, apoi s-a izbit frontal de un alt autotren de pe celălalt sens de mers. Acesta a murit pe loc, în urma impactului.

Polițistul era încadrat la IPJ Mehedinți, la Serviciul de Investigații Criminale. Bărbatul lucra în MAI din mai 2003. Acesta avea o fiică minoră.

În momentul producerii accidentului, se îndrepta spre Orșova și era în timpul liber. Autoturismul său a fost complet distrus în urma impactului.

"Noaptea trecută, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani. 

Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Mehedinți.

×
Subiecte în articol: accident mortal DN 6 politist
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close