Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal între două motociclete și o mașină, în Vaslui. Trei persoane au murit

Accident mortal între două motociclete și o mașină, în Vaslui. Trei persoane au murit

Trei peroane au murit în urma unui accident între o mașină şi două motociclete petrecut în Codăești, județul Vaslui. În urma impactului deosebit de grav două dintre vehicule au luat foc.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mai 2024   •   18:53

Accidentul rutier deosebit de grav a avut loc, astăzi, la Codǎești, judeţul Vaslui. În coliziune au fost implicate un autoturism și două motociclete.

Din primele informaţii, cele două motociclete care veneau dinspre Iași au făcut o depășire periculoasă. La un moment dat, una dintre motociclete a intrat direct într-un autoturism condus de o femeie care venea din sensul opus.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la locul accidentului.

Motocicleta a fost aruncată câțiva metri în aer, iar cei doi pasageri au fost izbiți cu putere de pământ. În urma impactului, conducătorul motocicletei a murit. Pasagerul, o femeie a fost resuscitată timp de 40 de minute, însă fără succes. 

Mai mult, mașina care a fost lovită de motocicletă a intrat pe contrasens și în acel moment s-a ciocnit cu cea de-a doua motocicletă, un impact care s-a dovedit fatal pentru motociclist. Singura supraviețuitoare a acestui accident a fost conducătoarea autoturismului. 

Comunicatul Ambulanței Vaslui

"La primul apel sunt posibil patru victime, două pe motocicleta (care sunt inconștiente) și două captive în autoturismul care arde cu flacără. Au fost trimise echipaje și mașini de intervenție de la ISU și SAJ Vaslui coordonate de doi medici. Este trimis la caz și elicopterul SMURD Iași. Incendiul a cuprins și motocicleta”, spun reprezentanții Ambulanței Vaslui. Incendiul s-a extins la vegetația din zonă.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close