Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în gara din Cluj. Un bărbat a fost decapitat după ce a încercat să se urce în trenul aflat în mișcare

Accident mortal în gara din Cluj. Un bărbat a fost decapitat după ce a încercat să se urce în trenul aflat în mișcare

gara cluj napoca agerpres
Bărbatul a fost observat abia după ce trenul a plecat din gară. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursă foto: Agerpres
de Cosmin Criste    |    28 Aug 2024   •   18:20

Un accident mortal a avut loc miercuri în gara din Cluj, după ce un bărbat a încercat să prindă trenul care deja era în mișcare. Acesta a căzut sub roțile trenului și a sfârșit decapitat.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul ori 15:20. Se pare că bărbatul a încercat să prindă trenul care deja s-a pus în mișcare. În momentul care a încercat să urce pe scară, a călcat pe lângă și a căzut sub tren și a murit decapitat. 

Sincron audio Paul Olar – purt cuv ISU Cluj

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în Gara din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost lovit de tren. Ajunse la fața locului, echipajele au găsit victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis Paul Olar, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

„La data de 28 august a.c., în jurul orei 15:20, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la un accident produs pe un peron al stației din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, un bărbat, de 46 de ani, ar fi încercat să se urce în trenul care circula pe relația Cluj-Napoca – Bistrița Nord, în timp ce garnitura feroviară se afla în mișcare.

Din nefericire, personalul medical prezent la fața locului a constatat decesul acestuia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Iulian Timșa, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Bărbatul a fost observat abia după ce trenul a plecat din gară.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close