Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit pe DN 68. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Zece oameni au fost grav răniți

Accident cumplit pe DN 68. Un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Zece oameni au fost grav răniți

cump.jpg
03 Iun 2016   •   12:53

Cel puţin 10 persoane au fost rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc vineri pe DN 68 A, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Caraş-Severin, pe raza localităţii Zeicani, după ce un microbuz de călători a intrat în coliziune cu un autocamion TIR, scrie Agerpres.

Din primele informaţii, nu au fost semnalate persoane decedate, însă şoferul microbuzului de călători a rămas încarcerat şi va fi nevoie de intervenţia unui echipaj specializat pentru a-l scoate afară din vehicul.

'Din cauza complexităţii situaţiei a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au fost deplasate nouă ambulanţe - de la SMURD şi serviciile judeţene de ambulanţă Hunedoara şi Caraş-Severin, o maşină de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare mixtă şi un post medical avansat', a declarat, pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.
   
Circulaţia în zonă este restricţionată.

×
Subiecte în articol: accident accident rutier microbuz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close