Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați, după ce un șofer a intrat în depășire la urcarea pe un pod

Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați, după ce un șofer a intrat în depășire la urcarea pe un pod

Un accident grav, cu opt victime, a avut loc pe DN25, lângă localitatea Braniștea din județul Galați, după ce o mașină a efectuat o depășire la urcarea pe un pod.

accident branistea galati 15 februarie 2024
Accident grav, cu opt victime, pe DN25, lângă Braniștea, în județul Galați. O femeie a murit, iar soțul ei este în stare gravă Sursa foto: ISU Galati
de Mia Lungu    |    Gabi Vlad    |    15 Feb 2024   •   23:20

Joi seara, în jurul orei 21:00, a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier pe DN 25, în afara localității Braniștea din județul Galați.

Șoferul unui autoturism a întrat în depășirea unui alt autovehicul, la urcarea pe pod, și în acel moment s-a izbit frontal de un alt autoturism care venea din contrasens. În iurma impactului, mașina a ricoșat în cea care era depășită de șofer. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la locul accidentului.

În urma accidentului, au rezultat opt victime. O femeie cu vârsta aproximativ 40 de ani, pasageră în autoturismul lovit frontal, a decedat.

Citește și

Șoferul, care se pare ca este soțul acesteia, este în stare extrem de gravă. Acesta a fost încarcerat și scos de către pompieri din mașină.

Ceilalți șapte pasageri au fost transportați la spital, inclusiv șoferul vinovat de producerea accidentului.

×
Subiecte în articol: accident grav Braniștea Galați victime
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close