Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav într-un oraș din Maramureș: Un polițist a murit pe loc, iar pasagera din dreapta, tot polițistă, este în comă

Accident grav într-un oraș din Maramureș: Un polițist a murit pe loc, iar pasagera din dreapta, tot polițistă, este în comă

New Project (6)
Un accident grav s-a produs, vineri seară, în Târgu Lăpuș | Sursă foto: Vasile Dale
de Vasile Dale    |    02 Aug 2024   •   21:43

Un accident grav s-a produs, vineri seară, în Târgu Lăpuș, un oraș din județul Maramureș. În urma incidentului, un polițist a murit, iar o polițistă este în comă.

Un grav accident a avut loc în această seară la ieșirea din Târgu Lăpuș. Un polițist a decedat pe loc, iar șoferul și o pasageră, tot polițistă, au fost grav răniți.

Polițista a fost preluată de echipajul SMURD și cel mai probabil va fi transportată la Spitalul de Urgență din Baia Mare.

Se pare că, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

Cei doi polițiști ieșiseră din tură la ora 20:00.

„La data de 02 august a.c., la ora 20.39, Poliția a fost sesizată cu privire la producerea unui accident cu victime, în orașul Târgu Lăpuș. 

Primele verificări au relevat faptul că șoferul unui autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. 

Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital.

 O tânăra de 25 ani, agent de poliție, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la fața locului și desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a transmis IPJ Maramureș.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close