Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Tulcea, după ce două autoturisme s-au izbit puternic. Șase persoane au fost rănite

Accident grav în Tulcea, după ce două autoturisme s-au izbit puternic. Șase persoane au fost rănite

numarul 112 pe geamul unei ambulante getty images
Serviciul de ambulanță / foto cu caracter ilustrativ / Sursă foto: Getty Images
de R.M.    |    28 Aug 2024   •   00:12

Accidentul rutier s-a produs marți seară, la ieşirea din municipiul Tulcea spre satul Malcoci, fiind implicate două autoturisme. În cele două maşini se aflau opt persoane (cinci, respectiv trei).

Şase persoane au fost rănite, marţi seară, într-un accident rutier produs în municipiul Tulcea, după ce două autoturisme s-au ciocnit puternic.

Trei dintre victime au fost deja transportate la spital, iar alte trei sunt evaluate medical.

Potrivit ISU Tulcea, toate victimele sunt conştiente şi cooperante.

”Trei victime au fost deja preluate de echipajele medicale SAJ şi SMURD şi sunt transportate la UPU. În acest moment se acordă îngrijiri medicale la faţa locului altor 3 victime. Acestea sunt evaluate şi urmează să se stabilească dacă vor fi transportate la spital”, a transmis ISU Tulcea.

Accident grav în Tulcea: Un șofer a intrat cu mașina pe trotuar și a lovit doi oameni. Unul dintre ei a murit

Un alt accident grav a avut loc zilele trecute în Tulcea. Un şofer a intrat cu maşina pe trotuar, pe DJ 222, din cauza vitezei, şi a lovit două persoane care se aflau pe bancă. În urma accidentului, una dintre acestea a murit, iar cealaltă a fost dusă la spital, potrivit IPJ Tulcea.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea au anunţat că, duminică seara, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în localitatea Ceamurlia de Jos a avut loc un accident rutier.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un tânăr de 26 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ 222, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul autoturismului şi ar fi pătruns pe trotuar, unde a accidentat două persoane, ce se aflau pe o bancă.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul uneia dintre persoanele aflate pe trotuar şi rănirea celeilalte, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Tulcea”, au transmis reprezentanţii IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close