Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în județul Argeș. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

Accident grav în județul Argeș. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

o_1blg9iqh78521fqrlq51ro7koj8.jpg
Foto: Pixabay.com
20 Iul 2017   •   18:24

Cinci persoane au fost rănite, după ce un tânăr de 25 de ani, din Constanţa, a intrat cu maşina pe care o conducea în autoturismul din faţa sa.  Accidentul a avut loc pe DN7C Pitesti-Curtea de Arges, potrivit adevarul.ro.

„Toate cele patru autoturisme se deplasau către Curtea de Argeş. Şoferul unui Volkswagen nu a păstrat distanţa regulamentară în mers şi, pe fondul unor activităţi care i-au distras atenţia, a intrat în coliziune cu un autoturism Kia, aflat în faţa sa, care, la rândul său, a intrat într-un Opel Combo, care a fost proiectat într-un Logan ce circula în faţa Opelelui", a declarat agentul de Poliţie, Andreea Însurăţelu - IJP Argeş.

La fața locului s-au deplasat  trei ambulanţe SMURD, unui echipaj de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă, unui echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă.     

“În urma accidentului  a rezultat vătămarea corporală gravă a unei persoane din Volkswagen şi vătămarea uşoară a unei alte pasagere din aceeaşi maşină. De asemenea, au fost răniţi uşor trei pasageri ai autoturismului Kia - o femeie şi doi copii, de 5 şi respectiv 7 ani - şi o altă femeie care se afla în autoturismul Opel. În total cinci victime”, a mai precizat agentul de poliţie Andreea Însurăţelu.

Cei doi copii sunt în afara oricărui pericol, dar rămân sub supraveghere la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

×
Subiecte în articol: accident Argeş raniti copii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close