Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis după ce un camion a acroșat un alt vehicul și s-a ciocnit de o autoutilitară

Accident grav în Bistrița-Năsăud. Un bărbat a fost ucis după ce un camion a acroșat un alt vehicul și s-a ciocnit de o autoutilitară

Accident Bistrita Nasaud 2
Un bărbat a fost ucis în Bistrița-Năsăud după ce un camion s-a ciocnit cu o autoutilitară. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Cosmin Criste    |    07 Aug 2024   •   10:16

Un bărbat a murit, miercuri dimineață, într-un accident foarte grav care s-a produs în zona Valea Străjii, în județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul unei autoutilitare care circula regulamentar pe DN 17 și-a pierdut viața, după ce șoferul unui camion a acroșat o remorcă și s-a ciocnit cu primul vehicul.

"Camionul condus de un bărbat de 46 de ani din județul Iași, care se deplasa pe direcția Vatra Dornei - Bistrița, a acroșat remorca unui alt camion, care circula din sens opus.

După acroșare, camionul a ricoșat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani din județul Brașov.

Camionul și autoutilitara au părăsit partea carosabilă iar forța impactului l-a ucis pe șoferul de 31 de ani.

Echipajele de intervenție au găsit victima încarcerată, fără semne vitale, în cabina distrusă a autoutilitarei.

După ce au extras-o, au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Cosmin Criste.

Șoferii camioanelor implicate în accident au ieșit singuri din vehiculele avariate, având leziuni minore.

Ei au refuzat transportul la spital.

Ce spune poliția despre accidentul din Bistrița-Năsăud

"În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident de circulație produs pe Drumul Național 17, în zona Valea Străjii.

La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un camion condus de un bărbat de 46 de ani din județul Iași, în timp ce se deplasa pe direcția Vatra Dornei către Bistrița, a acroșat remorca unui alt camion care se deplasa din sens opus iar mai apoi a ricoșat și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani, din județul Brașov.

În urma impactului, camionul și autoutilitara au părăsit partea carosabilă. Din păcate, în urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani. 

Șoferii celor două camioane au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauza și împrejurările producerii evenimentului rutier", se precizează în comunicatul autorităților de resort.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close