Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Argeș: doi tineri au murit după ce mașina lor s-a făcut bucăți într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri

Accident grav în Argeș: doi tineri au murit după ce mașina lor s-a făcut bucăți într-un stâlp. Urmele de frână măsoară 60 de metri

accident rutier masina distrusa arges
Din primele informații, accidentul mortal din Argeș a avut drept cauză viteza excesivă. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Mariana Zaharia    |    05 Oct 2024   •   08:45

Un accident foarte grav, soldat cu două decese, s-a produs sâmbătă dimineață în județul Argeș. Un adolescent de 15 ani și un tânăr de 22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard, pe raza comunei Rătești.

Mașina s-a făcut efectiv bucăți în urma impacturilor. 

"Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe lor. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Mariana Zaharia.

Surse Antena 3 CNN: șoferul fusese anterior sancționat pentru viteză și conducere agresivă

Din primele informații, accidentul s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul.

Mașina a derapat într-o curbă și iar urmele de frânare se întind pe 60 de metri de urme de frânare până la locul unde s-a oprit.

Surse Antena 3 CNN spun că șoferul era cunoscut de polițiști, care i-au suspendat permisul pentru viteză. Contravenientul a făcut contestație și a primit documentul înapoi.

Ulterior, tânărul a fost sancționat din nou, pentru conducere agresivă, iar în momentul accidentului conducea în baza unei dovezi pe o perioadă de 15 zile.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close