Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Hunedoara: Șapte victime, după ce trei mașini s-au ciocnit | A fost chemat elicopterul SMURD

Accident grav în Hunedoara: Șapte victime, după ce trei mașini s-au ciocnit | A fost chemat elicopterul SMURD

Pompierii au intervenit pe DN 68, între localitățile Totești și Hațeg, unde s-a produs un accident rutier grav

accident rutier hunedoara sapte victime
Accident grav în Hunedoara: Șapte victime, după ce trei mașini s-au ciocnit | A fost chemat elicopterul SMURD
de Marius Alexoiu    |    16 Sep 2023   •   17:20

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat faptul că în accident au fost implicate trei autoturisme și au rezultat șapte victime, iar două dintre aceste au fost găsite încarcerate.

Pompierii au acționat de urgență pentru descarcerarea celor două persoane - un bărbat în vârstă de 24 de ani și o femeie în vârstă de 65 de ani, care au fost extrase în siguranță, fiind conștiente și cooperante.

La locul evenimentului, toate cele șapte victime au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la spitalele din Hațeg, Hunedoara, Deva și Petroșani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Printre persoanele rănite, s-a numărat și o minoră în vârstă de 11 ani, pentru care s-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD Arad, astfel încât aceasta să fie transportată în cel mai scurt timp posibil la o unitate spitalicească din Timișoara. 

Citește și: Momentul în care doi motociclişti se izbesc de o maşină care virează stânga într-un loc nepermis. Unul dintre ei a fost aruncat pe deasupra autoturismului

Pompierii militari au acționat, de asemenea, pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de cazuri și pentru sablarea carosabilului. Pentru această misiune au fost mobilizate două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române accidentul a avut sâmbătă după amiaza loc pe DN 68 Caransebeș-Hațeg, la kilometrul 66, în zona localității Totești, județul Hunedoara.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close