Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav la Costești. Un preot a murit pe loc iar un altul a ajuns în stare gravă la spital

Accident grav la Costești. Un preot a murit pe loc iar un altul a ajuns în stare gravă la spital

Accident grav la Costești. Un preot a murit și unul a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident provocat de un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere.

14 Mai 2024   •   17:17

Totul s-a întâmplat astăzi, în localitatea Costești. 

Din primele informații, accidentul grav ar fi fost provocat de un tânăr de doar 18 ani, care nu avea permis de conducere. 

Un elicopter SMURD a fost solicitat la fața locului. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea imagini surprinse imediat după accident

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informații, la fața locului au fost găsite trei victime, dintre care doi preoți în vârstă de 46 de ani. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, unul dintre cei doi preoți a decedat. Celălalt a fost transportat în stare gravă la spital. 

Tot la spital a ajuns și tânărul de 18 ani, fără permis, care a provocat accidentul. Acesta conducea o mașină pe care o cumpărase chiar astăzi. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, șoferul vinovat de accident și autovehiculul în care se aflau preoții aveau aceeași direcție de mers. Tânărul ar fi intrat în depășire, moment în care, cel mai probabil a observat că îi vine o altă mașină din față. Acesta a încercat să intre înapoi pe bandă, însă acolo a lovit mașina în care se aflau preoții și care a lovit violent, la rândul ei, un cap de pod. Șoferul fără permis s-a răsturnat în șanț, la doar câțiva metri distanță de locul în care a avut loc impactul. 

Mașina preoților avea atașată și o remorcă, cu care aceștia transportau lucrurile de la apartamentul unuia dintre ei, la o casă. 

×
Subiecte în articol: accident Costesti
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog
x close