Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav, între un autocar și o mașină, în satul Hârlești din Bacău: Cinci persoane au fost rănite, trei sunt în stare critică

Accident grav, între un autocar și o mașină, în satul Hârlești din Bacău: Cinci persoane au fost rănite, trei sunt în stare critică

Accident grav, între un autocar și o mașină, în satul Hârlești din Bacău: Cinci persoane au fost rănite, trei sunt în stare critică
Imagine surprinsă după accidentul din Hârlești, Bacău. Sursa foto: IGSU
de Mia Lungu    |    27 Iun 2024   •   20:16

Un accident rutier grav s-a produs, miercuri seara, între un autoturism și un autocar, în satul Hârlești, din comuna Filipești, județul Bacău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. 

În urma evenimentului rutier au rezultat 5 victime, din autoturism, 3 dintre acestea fiind inconștiente. Persoanele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital. 

În autocar se aflau 20 de ocupanți, aceștia nu necesită îngrijiri medicale.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 2 Bacău-Roman, în zona localității Hârlești, între un autocar înmatriculat în Turcia și un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, în afara părții carosabile.

La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple și cinci ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor operative au fost alocate și cinci ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). 

De asemenea, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu o ambulanță SMURD, o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Neamț. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Val de zboruri întârziate în România. Sezonul vacanţelor a început ca un coşmar
x close