Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe A1, în Sibiu | Un tânăr fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un TIR. El și prietenul lui au murit pe loc

Accident grav pe A1, în Sibiu | Un tânăr fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un TIR. El și prietenul lui au murit pe loc

Accident mortal în Sibiu, pe autostrada A1. Doi tineri, de 20 și 22 de ani, au murit după ce autoutilitara în care erau s-a izbit puternic de un TIR.

de Andrei Naiţă    |    23 Iun 2023   •   08:52

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că, în momentul producerii accidentului, autoutilitara era condusă de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu deține permis de conducere, iar pasagerul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, ambii din județul Hunedoara. 

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1, la km. 225, pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, la un accident rutier în care au fost implicate un tir și o autoutilitară.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj SAJ cu medic. La sosirea forțelor două victime erau încarcerate.

Citește și: Un tren în care se aflau 30 de persoane a lovit o maşină într-o localitate din Suceava

Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator. Din nefericire în urma manevrelor de resuscitare bărbatul nu a răspuns acestora, astfel medicul a declarat decesul său.

Pasagerul autoutilitare, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului. 

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere fără permis

×
Subiecte în articol: autostrada a 1
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close