Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tren în care se aflau zeci de călători a lovit un camion încărcat cu piatră, la Tuzla

Un tren în care se aflau zeci de călători a lovit un camion încărcat cu piatră, la Tuzla

Un tren în care se aflau zeci de călători a lovit un camion încărcat cu piatră, la Tuzla
Circulaţia feroviară este închisă între staţiile Costineşti şi Eforie Sud, din cauza unui accident. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iun 2024   •   16:38

Un accident feroviar a avut loc, joi, în localitatea Tuzla din judeţul Constanţa, după ce un tren în care se aflau 40 de călători a lovit un camion încărcat cu piatră. Nu au fost persoane rănite.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară este închisă la această oră între staţiile Costineşti şi Eforie Sud, din cauza unui incident rutier în care au fost implicate un tren privat de călători şi un camion, în apropiere haltei Tuzla, la km 246+000”, anunţă CFR.

Trenul privat de călători IR 10084 (TFC) circulă în relația Mangalia - Buzău iar în apropiere de Tuzla a acroșat un camion, la km 246+000, în urma impactului rezultând avarierea gravă a locomotivei.

Trafic feroviar închis

Până la retragerea garniturii private în stația Costinești și redeschiderea circulației pe relația Costinești – Eforie Sud, trenurile R 8819 (Constanța - Mangalia), IR 11086 (Mangalia - Brașov) și IR 11506 (Mangalia – București Nord) staționează temporar în Eforie Sud, Costinești și Mangalia.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma incidentelor și accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului, a mai transmis compania.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Armata lui Kim Jong Un a fost la un pas să îşi distrugă capitala
x close