Antena 3 CNN Actualitate Locale Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport

Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport

Două eleve ale Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani au ajuns astăzi la Spitalul de Urgență Petroșani după ce le-a căzut un televizor în cap la școală, în timpul orei de sport.

televizor ora de sport
Două eleve de la un liceu din Petroşani au ajuns la spital după ce le-a căzut un televizor în cap la ora de sport Sursa foto: gazeta de dimineata
de Ioana Mircea    |    12 Oct 2022   •   15:02

Incidentul a avut loc la ora de sport, în timp ce elevii susţineau o probă de control. Două eleve stăteau pe bancă deoarece nu aveau echipamentul adecvat. Deasupra băncii pe care se aflau cele două era un televizor amplasat pe o poliță prinsă cu dibluri în perete, care stătea acolo de ani buni.

”Între orele 9 și 10, la sala de sport, două eleve de la clasa a X-a stăteau pe băncuță la ora de sport și un televizor, care era fixat pe perete de foarte mulți ani, a picat efectiv pe capul acestora.

Am sunat la 112, am mers cu doamna dirigintă împreună la SUP. Sunt în afara oricărui pericol”, a declarat Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național Mihai Eminescu Petroșani.

Profesorul a auzit un zgomot și a văzut cum cade televizorul și mobila pe care era așezat. A apucat doar să împingă puțin cele două obiecte aflate în cădere.

”Șocant, vă dați seama că s-au speriat și ele. Tremurau. O elevă a zis că o doare capul foarte tare. Când au pus mâna la cap, curgea sânge, s-a speriat și mai tare”, a povestit profesorul de sport, Cristian Tomele, potrivit Gazeta de Dimineaţă.

×
Subiecte în articol: Petrosani ora de sport
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close