Antena 3 CNN Actualitate Locale "Deci, mie îmi pare rău de acest polițai. Vreau să mă văd cu el!" Ce a declarat șoferul băut care a băgat în spital doi agenți de poliție

"Deci, mie îmi pare rău de acest polițai. Vreau să mă văd cu el!" Ce a declarat șoferul băut care a băgat în spital doi agenți de poliție

Doi polițiști au ajuns la spital, după o urmărire ca în filme pe străzile Capitalei.

accident bucuresti
"Deci, mie îmi pare rău de acest polițai. Vreau să mă văd cu el!" Ce a declarat șoferul băut care a lovit doi agenți de poliție Sursa foto: Captura foto Antena 3 CNN
de Sebastian Boldea    |    13 Feb 2023   •   10:24

Un șofer băut și drogat nu a oprit la semnalele agenților, așa că aceștia au blocat Șoseaua Colentina cu mai multe mașini de poliție. 

Șoferul vitezoman a intrat în plin într-una dintre ele. Era atât de beat, încât abia putea să lege două cuvinte. 

Reporter: De ce ai fugit? 

Șofer: Deci mie îmi pare rău de acest polițai, eu vreau ca să... Eu vreau neapărat ca să mă văd cu el, pentru că accidentul a fost cu mine și vreau ca să fie ce trebuie. 

Citește și: Doi polițiști au ajuns la spital, după o urmărire ca în filme pe şoseaua Colentina din Bucureşti

Bărbatul de 31 de ani circula haotic pe șosea, când a fost observat de un echipaj de poliție. Agenții i-au făcut semn șoferului să oprească, însă acesta și-a continuat traseul haotic, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea lui.  

Polițiștii au blocat șoseaua cu mai multe autospeciale, însă șoferul a intrat în plin într-una dintre mașini. În urma impactului, doi agenți au ajuns la spital. 

La doar câteva minute după impact, traficul a fost blocat, iar zona a fost împânzită de oamenii legii. 

”S-a văzut poliție și pompieri au trecut în două minute cred că 7-8 mașini şi dinspre Fundeni şi dinspre Petricani, dinspre giratoriu de la A3”, povestește un trecător.  

”Erau vreo 20 de mașini de poliție şi din ce am înțeles, domnul cu mașina neagră ar fi fost urmărit de poliție şi s-a băgat poliția pe contrasens și a intrat direct în el”, spune un altul.  

”Am înțeles că era și în stare de ebrietate, probabil şi cu substanțe la el, pentru că poliția îl aștepta aici, i-a făcut blocaj”, mai spune un martor.  

Șoferul fugar avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost încătușat şi dus la sediul IML, pentru recoltarea probelor biologice, apoi la secție pentru audieri. 

×
Subiecte în articol: accident sofer beat
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close