Antena 3 CNN Actualitate Locale A venit în România, pentru a cunoaște familia iubitei sale, dar într-o seară s-a oprit la o crâșmă, la un pahar. Nici nu se făcuse noapte bine că aici a început nebunia. Vineri, la ora 21.00, povestea s-a încheiat

A venit în România, pentru a cunoaște familia iubitei sale, dar într-o seară s-a oprit la o crâșmă, la un pahar. Nici nu se făcuse noapte bine că aici a început nebunia. Vineri, la ora 21.00, povestea s-a încheiat

o_1d4l38r72gi8g051lj63831hu98.jpg
26 Feb 2019   •   16:28

Slovenul bătut într-un bar din Drăguțești, pe 12 februarie, a murit vineri seara, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Acesta a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă cu politraumatism prin agresiune fizică, având o evoluţie nefavorabilă. Vineri seara, acesta a intrat în stop cardio-respirator, în jurul orei 21.00 fiind anunțat decesul. Cei patru suspecți cu vârste cuprinse între 23 și 33 de ani, acuzați că l-ar fi lovit cu cărămizi în cap, se află sub control judiciar, în timpul cercetărilor, după ce au petrecut 24 de ore în arest. Scandalul a început pe 12 februarie, când aceștia ar fi lovit cetățeanul străin și un alt client, în timp ce se aflau într-un bar din comuna Drăguțești. Slovenul venise în județul Gorj, pentru a cunoaște familia prietenei sale, scrie Gorj-Domino.

„Procurorul a avut în vedere faptul că din cercetările efectuate a rezultat că la data de 12 februarie 2019, în jurul orelor 00.00, pe raza localităţii Iaşi, județul Gorj, cei patru suspecţi au aplicat, cu intenţia de a ucide, persoanei vătămate M.M., cetăţean sloven, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, precum şi cu corpuri contondente (cărămizi), la nivelul capului şi al corpului.

În aceleaşi împrejurări, s-a reţinut că suspecţii au tulburat ordinea şi liniştea publică. Totodată, în aceleaşi împrejurări trei dintre suspecţi au lovit cu pumnii şi picioarele şi cu un obiect contondent persoana vătămată R.M.I., provocându-i acestuia leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Ancheta continuă, fiind condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu sprijinul organelor de cercetare ale poliţiei judiciare, pentru stabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea de infracţiuni, urmând ca în cauză să fie dispuse în continuare măsurile legale, care se impun”, se precizează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close