Antena 3 CNN Actualitate Locale A văzut cum un coleg de clasă își aprinde o țigară în timpul orei, chiar lângă profesor. Ce a pățit tânăra din Vaslui după ce a filmat totul e scandalos FOTO

A văzut cum un coleg de clasă își aprinde o țigară în timpul orei, chiar lângă profesor. Ce a pățit tânăra din Vaslui după ce a filmat totul e scandalos FOTO

o_1d4kuo6fq1ufr1ahl14dirj46e28.jpg
26 Feb 2019   •   15:09

Eleva care a filmat momentul în care un coleg de-al ei îsi aprindea o tigarã în clasã, în scop didactic, a primit o sanctiune drasticã: i s-a scãzut media la purtare la 6.

Decizia, care a fost luatã de Consiliul Profesoral al Liceului Teoretic “Mihail Kogãlniceanu” în ultima zi din primul semestru, nu este vãzutã cu ochi buni de directorul unitãtii de învãtãmânt. Acesta considerã cã mãsura luatã a fost prea durã, pentru cã nu a fost altceva decât un gest nevinovat, o glumã din partea fetei, scrie Vremea Nouă.

Revoltati de situatie, pãrintii elevei au transferat-o la Liceul “Stefan Procopiu”. “A fost decizia lor, nu au fost fortati, nici mãcar sfãtuiti. Probabil au gândit . Nu am fost de acord cu acestã sanctiune. Întâmplarea a fãcut ca reuniunea Consiliului Profesoral sã fie chiar în perioada în care mã aflam internat în spital”, a precizat directorul Liceului “Mihail Kogãlniceanu”, profesorul Cãtãlin Ignat.

×
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close