Antena 3 CNN Actualitate Locale Un medic iubit din Satu Mare a murit din cauza unei boli cumplite: 'A salvat mii de vieți'

Un medic iubit din Satu Mare a murit din cauza unei boli cumplite: 'A salvat mii de vieți'

Doctorul Cristian Lupu, un medic iubit din Negrești-Oaș (Satu Mare), a murit, astăzi, după o lungă luptă cu o boală cumplită.

o_1e2b4cqsffra1f3c14flvqg1h7db.jpg
Sursa foto: Facebook
01 Mar 2020   •   15:26

Medic timp de 20 de ani în Negrești-Oaș și director al Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș, doctorul Cristian Lupu era iubit de întreaga comunitate.

Vestea morții medicului a fost dată chiar de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

"O veste tristă ne-a lovit azi ca un fulger. Prietenul și medicul nostru de urgență, cel care a salvat mii de vieți, a trecut la cele veșnice după o grea suferință.

Dr. Cristian Lupu, director medical la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, a asigurat vreme de 20 de ani asistenţa medicală de urgenţă pentru negreșteni și oșeni, dar și pentru toți cei care au trecut pragul Spitalului.

A murit doctorul Cristian Lupu, medic în Negrești-Oaș, Satu Mare

A fost o personalitate de prim rang a orașului nostru, un profesionist desăvârșit, un medic iubit de pacienții săi, care a salvat mii de vieți.

Dr. Cristian Lupu lasă în urmă o viață de muncă, însuflețită de vocație și pasiune, dedicată pacienților. A fost un privilegiu pentru noi să îl avem medic și prieten. Amintirea sa va rămâne veșnic vie în inimile noastre! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndurerate", a scris primarul într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Negrești-Oaș Satu Mare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close