Antena 3 CNN Actualitate Locale Șase copii și doi adulți, implicați într-un accident grav. Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Bistrița-Năsăud

Șase copii și doi adulți, implicați într-un accident grav. Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Bistrița-Năsăud

Pompierii militari au intervenit la un accident grav, produs pe raza localității Petriș din județul Bistrița-Năsăud. Au fost implicate opt persoane, dintre care șase sunt copii. Un adult și-a pierdut viața.

salvare ambulanta
Șase copii și doi adulți, implicați într-un accident grav. Planul Roșu de Intervenție a fost activat în Bistrița-Năsăud Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Mia Lungu    |    21 Mai 2024   •   20:40

Update 22:15 Echipajele de intervenție au găsit, la fața locului, opt persoane implicate în accidentul soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viața.

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate și transportate la UPU SMURD Bistrița, după cum urmează:

  • echipajul de terapie intensivă mobilă – o victimă de 17 ani, cod roșu
  • un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud – un tânăr de 17 ani, cod galben
  • echipaj de prim ajutor SMURD – o tânără de 17 ani, cod galben
  • autospeciala de transport victime multiple – doi tineri de 17 ani, cod verde; un tânăr de 19 ani, cod verde; un tânăr, cod galben

Update 21:50 După efectuarea manevrelor de resuscitare și acordarea asistenței medicale de urgență, o persoană a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului. 

Alte 7 persoane rănite, conștiente, au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. 

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Știrea inițială: "Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș. Din primele informații, în accidentul rutier sunt implicate 8 persoane, dintre care 6 sunt copii. Un adult este inconștient", anunță ISU Bistrița-Năsăud.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au fost direcționate două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor), autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close