Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, tur de forță înainte de alegeri. „Sper ca lucrurile să intre în normal. Eu am speranțe foarte mari”

Liviu Dragnea, tur de forță înainte de alegeri. „Sper ca lucrurile să intre în normal. Eu am speranțe foarte mari”

Liviu Dragnea, tur de forță înainte de alegeri. „Sper ca lucrurile să intre în normal. Eu am speranțe foarte mari”
Foto: Agerpres
02 Mar 2019   •   13:24

UPDATE Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis și a fostului președinte Traian Băsescu. 

„Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care împrăștie ură și dezbinare, ca să le poată reuși acest lucru, au nevoie ca o mare parte din România să stea în sărăcie și noroi și fără acces la civilizație”. 

„Doar să vă aduceți aminte cât urla Băsescu, când eu eram ministru al Dezvoltării, împotriva acestui program de dezvoltare locală. Cât înjură Iohannis acest program și încearcă să-l blocheze. De ce? Ei vor în continuare ca o mare parte dintre români să sufere, să fie supărați, frustrați ca să poată să le însămănțeze acea sămânță otrăvită de dușmănie, de dezbinare”. 

„După doi ani de zile am reușit să identificăm o parte dintre piedicile tuturor lucrărilor. Pe de o parte procurorii, pe de altă parte birocrați care spun că nu pot să facă asta pentru că nu ai voie. Și stăm cu banii, cu documentele, cu proiectele și nu putem să începem proiectele. E singura țară din Europa și din lume în care se întâmplă asta”, a mai spus Dragnea. 

UPDATE Liviu Dragnea a ajuns la Reșița, fiind întâmpinat de susținători. 

„Sper ca după alegerile din organizația județeană, lucrurile să intre în normal și să faceți chiar politica partidului pentru oameni, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit acest partid pentru alt interes”, a declarat Liviu Dragnea. 

„Eu am speranțe foarte mari pentru că acum e o organizație curată. Am vorbit cu primarii și ceea ce spuneau ei s-a adeverit. Ei spuneau mereu că fostul președinte nu e al partidului și, din păcate, s-a adeverit”. 

Mai mulți politicieni din PSD, în frunte cu Liviu Dragnea, au ajuns în urmă cu puțin timp la Reșița, unde au loc alegeri astăzi. 

Organizația PSD Caraș-Severin își alege un nou președinte în locul lui Ion Mocioalcă. O deputată este favorită pentru preluarea funcției

Dragnea și mai mulți lideri importanți ai partidului vin să participe la conferința extraordinară de alegeri. E, de fapt, un tur prin toată țara pentru că până în 15 martie au loc alegeri în 13 organizații județene PSD, acolo unde președinții sunt interimari. 

Miza este câștigarea alegerilor, vorbim de europarlamentare și apoi alegerile interne. 

Pentru șefia organizației PSD Caraș-Severin candidează deputata Luminița Jivan, pentru președinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar secretar executiv Ioan Narcis Chisăliță. 

×
Subiecte în articol: alegeri Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Cele mai noi știri
Parteneri
x close