Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, întâlnire cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

Liviu Dragnea, întâlnire cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor

o_1b6r88kh5b7r18bv127mcrv81p8.jpg
Foto: Liviu Dragnea
19 Ian 2017   •   13:37

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit în Statele Unite cu preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, prilej cu care l-a asigurat pe acesta că „România va fi în continuare la fel de implicată în lupta împotriva terorismului”.

"Am avut ieri o discuţie aplicată cu domnul Devin Nunes, preşedintele Comisiei permanente speciale pentru intelligence din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii. Subiectele abordate au vizat combaterea terorismului şi a ameninţărilor comune care vizează statele noastre, în contextul mesajelor foarte ferme transmise pe acest subiect de către preşedintele ales Donald Trump. L-am asigurat că România va fi în continuare la fel de implicată, iar dânsul şi-a exprimat aprecierea pentru modul în care a decurs colaborarea dintre SUA şi ţara noastră în această privinţă", a precizat joi Dragnea într-o postare pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close