Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, atac la companiile care au criticat noile taxe: „Statul român nu e un sat fără câini”

Liviu Dragnea, atac la companiile care au criticat noile taxe: „Statul român nu e un sat fără câini”

Liviu Dragnea, atac la companiile care au criticat noile taxe: „Statul român nu e un sat fără câini”
20 Dec 2018   •   17:47

Liviu Dragnea, a avertizat companiile care au criticat demersul Executivului privind noile taxe: „Am văzut, am citit, tot felul de reacții. Eu îi sfătuiesc, îi avertizez să înceteze să amenințe statul român. Statul român nu e un sat fără câini și nici un stat la cheremul unei companii”, a spus Dragnea.

„Eu vreau să discut despre această OUG de mâine care va da posibilitatea României să se dezvolte, ca populația să nu mai rămână captivă la unele societăți cu prețuri ridicate. Am auzit tot felul de reacții din partea unora inclusiv din partea unor companii mari. Eu îi sfătuiesc să nu mai șantajeze statul român. Statul român nu este un sat fără câini și nu este un stat la cheremul unor străini. Este o OUG care are în vedere o mai bună aprovizionare cu energie în domeniul casnic”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce companii ar fi amenințat statul, șeful PSD a răspuns:

„Asta cu jocul la bursă este un subiect în care vă recomand să nu intrați. Noi avem în vedere să nu se prăbușească economia românească. Cei care tocmai anunțau creșteri foarte mari la prețuri, statul român nu poate sta indiferent. Statul român nu poate să stea și să se uite cum România dă înapoi din punct de vedere economic (...) Să se facă toate controalele, pentru că sunt instituții care încep controale și le termină după 2-3 ani. Mor toți pacienții până atunci, despre asta este vorba.  Mi se pare normal ca deciziile Guvernului să fie în sprijinul românilor și cât timp vor lua astfel de decizii vor avea tot sprijinul meu. Un exemplu de companie este OMW Petrom, care a amenințat statul român, au spus, voalat că o să diminueze producția de gaze. Eu recomand tuturor companiilor să nu mai amenințe statul român”.

×
Subiecte în articol: taxe companii Liviu Dragnea
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close