Antena 3 CNN Actualitate Litoral. Un turist a dat mai multe spargeri în camere de hotel

Litoral. Un turist a dat mai multe spargeri în camere de hotel

Litoral. Un turist a dat mai multe spargeri în camere de hotel
16 Iul 2007   •   20:16

Un turist din Baia Mare, aflat pe litoral împreună cu familia, a fost reţinut de poliţişti pentru comiterea mai multor furturi din camere de hotel. Teodor Nicolae Manolescu, 39 de ani, a fost surprins pătrunzând în două camere ale unui hotel din staţiunea Neptun, după ce se presupune că el a furat două telefoane mobile şi 4.200 de lei dintr-o altă cameră, bunuri declarate de un turist că i-au dispărut.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Crina Chirea, a informat că, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că Manolescu s-a cazat la începutul acestei luni, împreună cu familia sa, într-o căsuţă din campingul din Costineşti.

Aici au fost găsite trei telefoane mobile, un laptop, un DVD portabil, 1.200 de lei, 7.000 de euro şi un card bancar pe numele unei persoane necunoscute, bunuri şi bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată. Manolescu are antecedente penale pentru comiterea de furturi din unităţi de cazare de pe litoral, infracţiuni comise în anii anteriori.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close