Antena 3 CNN Actualitate Liderul grupării ”Hell's Angels" din România, extrădat în SUA. Este acuzat de negocierea unui dublu asasinat, spălare de bani și trafic de droguri

Liderul grupării ”Hell's Angels" din România, extrădat în SUA. Este acuzat de negocierea unui dublu asasinat, spălare de bani și trafic de droguri

Liderul grupării de motocicliști ”Hell's Angels” din România, Marius Lazăr, va fi extrădat în SUA. Acesta este acuzat de negocierea unui dublu asasinat, de trafic de droguri și spălare de bani.

de Andreea Ştefan    |    16 Ian 2023   •   09:55

Marius Lazăr a fost prins la sfârșitul lunii decembrie și reținut, în baza unui mandat internațional de arestare emis de Statele Unite ale Americii.

În urmă cu doar câteva momente, Marius Lazăr a fost dus de către autoritățile din România pe aeroportul din Otopeni și va fi transportat spre Statele Unite ale Americii.

Bărbatul este liderul grupării ”Hell's Angels” din România, grupare de motocicliști care a fost interzisă prin lege în Germania și Olanda.

Acesta a fost dat în urmărire internațională, după ce în 2020 ar fi negociat un dublu asasinat și cumpărarea a 400 de kilograme de cocaină.

Lazăr este cercetat pentru infracțiuni de criminalitate organizată, trafic internațional de droguri de mare risc și spălare de bani.

Informațiile despre gruparea condusă de Marius Lazăr au fost transmise autorităților române de către Departamentul de Justiție al SUA.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close