Antena 3 CNN Actualitate Licitaţia pentru tronsonul de autostradă Comarnic ? Braşov, contestată de una din firmele participante

Licitaţia pentru tronsonul de autostradă Comarnic ? Braşov, contestată de una din firmele participante

Licitaţia pentru tronsonul de autostradă Comarnic ? Braşov, contestată de una din firmele participante
17 Mai 2009   •   15:07

Nici nu s-a încheiat bine licitaţia pentru construcţia tronsonului de autostradă Comarnic ? Braşov, că rezultatul este deja contestat. Ofertantul cu cel mai mic preţ susţine că a avut cea mai bună ofertă şi cere să i se atribuie realizarea lucrărilor.

Valoarea contractului dintre ministerul Transporturilor şi Vinci Aktor, este de 1,5 miliarde de lei. Unul din grupurile participante la licitaţie contestă rezultatul, pentru că a avut un preţ mai mic cu 350 de milioane de euro. Directorul general de la Compania de Autostrăzi, Dorina Achiron, susţine că preţul cel mai mic nu înseamnă şi cea mai bună ofertă.

Membrii Comisiei de licitaţie susţin că oferta Strabag a fost respinsă din cauză că nu prevedea benzi de staţionare pe poduri, avea mai puţine spaţii de servicii decât numărul prevăzut, iar încheierea financiară a fost planificată pentru un an, deşi se ceruse ca acest termen să fie de şase luni.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close